Karlagatan 7, Karlstad
0707274126
kontakt@elfy.se

WEBBYRÅ KARLSTAD

TEL: 0707-274126 | EMAIL: kontakt@elfy.se

Grattis till dig som har hittat till Elfy min webbyrå från Karlstad, eller det är ingen slump att du hitta just mig. Det är nämligen så att denna webbsida är designad för just det, att du som vill ha hjälp med att skapa hemsida ska hitta den. Det är det som är min stora styrka, att skapa hemsidor som blir hittade på Google. Och det kan låta helt självklart att man blir hittad på webben, men verkligheten hade inte kunnat vara mer annorlunda.

Elfy-Webbyrå-I-Karlstad

Webbyrå från Karlstad med 15 års erfarenhet

Webbutvecklare-i-15-årJag heter Martin Elf och är en frilans webbutvecklare, som i över 15 års tid har skapat hemsidor. De webbplatser och webbsidor jag har skapat har varit allt ifrån bloggar, webbshoppar för e-handel och vanliga enkla sajter. Jag har min webbyrå i Karlstad och jobbar hemifrån, men jag tar emot kunder från hela Sverige. Jag har under dessa 15 år hunnit skapa över 300 hemsidor, och det är lågt beräknat. Mina kunder har varit allt ifrån mindre företag, till föreningar och privat personer.

Webbyråns ledord, Snabbt, Prisvärt och Säljande

Jag jobbar endast med ett projekt i taget, vilket gör det möjligt för mig att bli färdig med eran hemsida snabbt. Jag tar endast betalat för de timmar jag jobbar. Och jag jobbar snabbt, vilket betyder att du betalar lite. Har du sedan åsikter om saker du vill ändra på, så gör vi det. Jag ser även till att implementera senaste tekniken för att höja snittcheck per besökare, och antal avslut på hemsidan.

Billigaste webbyrån i Sverige ligger i Karlstad

webbyrån-i-KarlstadDen stora skillnaden mellan att anlita denna webbyrån och andra it-konsulter, är att jag är mycket effektivare än de flesta andra. Jag brukar säga att det inte är jag som är billig, utan mina konkurrenter som är dyra. Och det är också helt sant, för det kostar inga 15.000 kr i arbetstid för 95% av alla hemsidor. Någonstans kring 2990 kronor räcker för de flesta projekt, om inte så är det inte effektivt arbete. Så jag vågar påstå att jag är i särklass Karlstads bästa webbyrå, med tanke på vad du får betala för mina webbyrås-tjänster.

Nog om detta nu, du har nog vid de här laget förstått att denna billiga webbyrå i Karlstad troligtvis är det absolut billigaste alternativet. Men kan du vara säker på att det också är det bästa? Nedan går jag igenom vilka tjänster jag kan utföra åt er.

Vad kan du förvänta dig av min webbyrå?

  • Mobilanpassad-webbsidaSnabb webbsida
  • Mobilanpassade hemsidor
  • Utmärkt sökmotoroptimerade hemsidor
  • Lättskötta hemsidor
  • Uppgraderingsbar hemsida
  • Nöjd kund garanti
  • Låga priser
  • Support näst intill 365 dagar om året
  • Faktura betalning / Avbetalning
  • Trevlig kontakt

Sökmotoroptimerad webbsida

Sökmotoroptimerade-hemsidorÄven den enklaste webbsidan jag skapar är sökoptimerad och redo för att ranka med på Google, och det oavsett om den är till Karlstadsbor och Värmlaningar eller för hela Sverige. Att hemsidan blir hittad på Google är ett måste för de flesta, så jag har valt att inkludera grundläggande SEO med i paketet. Detta räcker ofta väldigt långt, men kan behövas att uppgraderas för svårare ord, framförallt om du vill kriga om ett sökord på nationell nivå.

Möjlighet att köpa till avancerad SEO till webbsidan

Vill du ha en extra knuff för att kriga om topplacering hos sökmotorerna med din hemsida, så kan jag också utföra både mer avancerad Off Page, och ON Page SEO på eran hemsidan. För att läsa mer om denna tjänsten mera information om det på sidan SEO- byrå.

Varför hemsida i WordPress?

Wordpress-webbplatsHemsida i WordPress är det absolut bästa valet, oavsett du ska ha en enkel hemsida eller en e-handel. Tack vare att WordPress är idag det överlägset vanligaste sättet att bygga hemsidor på, så finns det hur mycket plugins som helst till det. Det är också det enklaste sättet att skapa hemsida på, och mest lättanvända att sköta om. Utöver detta är WordPress troligtvis också den plattform som är enklast att uppgradera i framtiden, om du vid ett senare tillfälle skulle komma på att du behöver nya funktion.

Jag har sedan starten av min hemside karriär skapat mina hemsidor i just WordPress, och kan alla tips och trix när det kommer till att bygga webbplatser med det. Det finns naturligtvis andra alternativ förutom wordpress att bygga hemsidor i, men jag har valt att fokusera på världens största och bästa plattform.

Möjlighet till Serviceavtal från min webbyrå

Genom att du beställer din WordPress hemsida från min webbyrå, kan jag också ge dig ett Serviceavtal för en lägre kostnad än vad det annars hade kostat. Då ser jag till att din hemsida alltid är uppdaterad, och säker från angripare som vill hacka din hemsida för  sno dina kunduppgifter.

Alltid nöjd kund garanti på webbsidor från min webbyrå

Jag vill att alla mina kunder jag har gjort webbsidan åt ska vara nöjda. så jag har valt att min webbyrå ska ge nöjd kund garanti på webbplasten du beställer av mig. Det betyder i praktiken att du har inget att förlora på att anlita mig, och jag har också Sveriges lägsta priser. Ingen annan webbyrå kan ge dig de priser du får av mig, och ingen annan kommer ge dig denna nöjd kund garanti på hemsidan.

TJÄNSTER MIN WEBBYRÅ KAN UTFÖRA

DOMÄNREGISTRERING

Att välja rätt domännamn till sin hemsida är inte alltid det lättaste, och faktum är att det finns ganska mycket aspekter att ta hänsyn till. Jag hjälper dig med att både hitta, och registrera en bra domän åt er. Jag tar endast 599 kr för att hjälpa dig att registrera domän, och få igång den på ett webbhotell åt er.

WEBBHOTELL

Ett webbhotell är platsen som du förvarar både din domän, och hemsida på. Många tycker just denna delen är den jobbigaste, och skulle bara egentligen vilja ha hjälp att komma igång. Elfy webbyrå hjälper er att registrera ett webbhotell som passar er, och ställer in alla inställningar så att ni sedan kan komma igång med själva hemsidan.

E-HANDEL

Allt fler och fler väljer att starta någon form av e-handel, oavsett det är helt nya butiker eller sådana som bara finns i fysisk form idag. Näthandeln är här för att stanna, och den växer stort för vart år som går. Min webbyrå har gjort många olika webbutiker genom åren, och vi kan även hjälpa er att komma igång.

WORDPRESS

Att WordPress har kommit att bli det överlägset vanligaste sättet att göra hemsidor på är inte så konstigt. WordPress har sedan många år bevisat att det bara blir bättre och bättre för varje år, och framförallt är det busenkelt att jobba med. Min webbyrå som så många andra har därför valt att jobba med wordpress, och det främst för att det är den lättaste plattformen för dig som kund att redigera på egen hand när jag är klar med jobbet.

LOGO DESIGN

Logotyper är en av de första momenten när man ska starta upp en verksamhet, och det är också en otroligt viktig del att den blir rätt. Jag har jobbat med logotyp design i många år, och har gjort logotyper det alla möjliga företag. Har du en ide om hur du skulle vilja att eran logotyp såg ut vill ha hjälp med att skapa den, tveka då inte med att höra av er till mig!

BOKNINGSSYSTEM

Vi lever i en era där allt fler vill boka tider direkt via en hemsida eller app. Min webbyrå kan hjälpa er att få ett fungerande bokningssystem till eran restaurang, frisörsalong eller verkstad. Naturligtvis så kan vi fixa bokningssystem till många andra ändamål också, men det är det vanligaste användningsområdena.

SÖKMOTOROPTIMERING

Bra sökmotoroptimering eller SEO som vi bara brukar kalla det för, är en stor del i framgångarna för en hemsida. Detta är tyvärr något många får lära sig i efter hand den hårda vägen, då man till slut börjar undra varför man inte får några besökare på hemsidan. Svaret på det är SEO, och det är det som hjälper er att hamna högt upp i sökresultaten på Google när någon söker efter eran tjänst eller produkt. Vill du veta mer om detta och vad det kostar, så kan du hitta mer info om min SEO-BYRÅ här!

BESÖK MIG PÅ WEBBYRÅN I KARLSTAD

RING MIG NU