Karlagatan 7, Karlstad
0707274126
kontakt@elfy.se

SEO BYRÅ

TEL: 0707-274126 | EMAIL: kontakt@elfy.se

Elfy-SEO-Byrå

Elfy utför SEO (sökmotoroptimering) eller som det på engelska heter Search Engine Optimization. Och precis som det låter så handlar det om att optimera sin hemsida för att få mer organisk trafik från Google. Sökmotorernas uppgift är att ge den som söker efter något ett så relevant sökresultat som möjligt, och min uppgift är att se till att det är din hemsida som är det! 

Därför ska den sökmotoroptimeringen min seo-byrå, och du själv utför på din hemsida vara så tydlig, och lätt att förstå för sökmotorer. Det finns många olika tekniker för att se till att du hamnar högt upp i sökresultaten, men främst så brukar man prata om On Page och OFF Page.

Vad är ON och OFF Page SEO?

Den stora skillnaden mellan dessa två är att ON Page är allt du gör på din hemsida, oftast saker som titlar, brödtext och meta description. Andra viktiga faktorer är också hur du använder dig av H1, fetstilt och kursiv text.

När du sedan har gjort allt på hemsidan, kommer du till nästa del av sökmotoroptimeringen som är OFF Page SEO. Detta handlar främst om vilken länkstrategi du har, och länkar till din hemsida är den enskilt viktigaste faktorn inom SEO. En hemsida som är perfekt utförd med inre optimering har ändå ingen chans på ett sökord med hård konkurrens, om den inte får bra länkar till sig.

Hur utför min SEO-Byrå sökmotoroptimering?

SEO är något som tar tid, och det går oftast inte över en natt att börja ranka för ett sökord även om du har hjälp av den bästa byrå. Jag börjar alltid min sökmotoroptimering med att göra en sökordsanalys tillsammans med dig, antingen via telefon eller hos er om ni bor i Karlstad.

Sökordsverktyg för att hitta sökord

Då använder vi oss av ett sökordsverktyg från Google, som hjälper oss att hitta rätt sökord med bra sökvolym för din verksamhet. När vi har identifierat vilka ord du vill ranka för när kunder gör sökningar, så börjar vi med att titta på vilka som redan rankar för de sökorden.

Lär dig av konkurrenters SEO-strategier

Där kan vi lära oss ganska mycket från din konkurrenters SEO-strategier, det som har funkat för dem bör också funka för dig. Vi tar och försöker att implementera så mycket som möjligt från den hemsidan som ligger först på sökordet, och förfinar det bara så du får en egen unik text.

SEO-länkar är viktigt för att ranka

När vi sedan är klara med all din ON Page SEO och har gjort landningssidor som är relevanta för ditt sökord, så tar jag över helt och hållet med allt som har med OFF Page SEO att göra. Där tar jag och ser till att din hemsida får bra länkar från hemsidor som är på samma språk som din egna, och att de har relaterat innehåll till din hemsida.

Negativ-SEO

Precis som du kan råka ut för at någon annan gör negativ-SEO, vilket betyder att dem skickar dåliga länkar mot dig. Så kan man själv naturligtvis utföra ett länkbygge som ur ett seo-syfte, kan ge dig negativa SEO-konsekvenser.

Sökordsoptimering steg för steg

I detta ingår både landningssida för varje sökord om så önskas, och handgjorda bilder av min seo byrå till dem. Jag fixar även all yttre optimering, så som bra och relevanta länkar. Du betalar endast när du rankar, men jag tar mig också friheten att kunna säga nej till extremt svåra sökord. Alla sökord kostar helt enkelt inte lika mycket för min webbyrå att ranka på, men pratar vi om att ranka först på sökord som ”Frisör Karlstad” så är detta inga problem.

Anlita en SEO-expert

SEO är tyvärr något som blivit väldigt dyrt på senare år, framförallt om du ska ha hjälp med din sökmotoroptimering av en SEO-byrå. Fördelen med att ta hjälp av mig i Karlstad än en sökmotorkonsult, är att jag är en frilansande SEO-expert.

Billig SEO-konsult

Jag tar inte i närheten av vad andra SEO-Byråer och sökmotorkonsulter (SEO-konsulter) skulle ta för ett sökord du vill ranka på. Ibland flera tusen kronor i månaden för varje sökord om du vill ranka på först plats, det gör inte jag.

Lokal SEO från Karlstad

Eftersom att jag är från Karlstad och känner till Värmland väldigt bra, så kan jag också utföra gedigen lokal SEO åt företag i Karlstad. Jag kan hjälpa ditt företag att synas när personer söker lokalt efter din verksamhet på Google.

För det är skillnad på lokal sökmotoroptimering, än den sökmotoroptimeringen du behöver göra för att hamna på första sidan på Google för ett ord på nationell nivå. Ibland kan det faktiskt vara så att det inte ens lönar sig för dig att sökmotoroptimera din hemsida, det kanske är bättre att titta på annonser eller sponsrade länkar än att fokusera på sökmotorernas organiska resultat.

Varför min SEO-byrå

Att det finns många duktiga SEO-Byråer och firmor i Karlstad är det ingen tvekan om, men vill du ha ditt jobb utfört av någon som har humana priser så ska du välja mig. Vill du testa att utföra seo-arbetet på egen hand, så finns det massvis av bra seo-guider på nätet som går igen grunderna i sökmotoroptimering.

För närvarande tar min byrå inga nya SEO-uppdrag

Tiden är knapp och man får prioritera ibland, vilket jag får göra just nu. Elfy kan tyvärr inte ta nya uppdrag just nu, och troligast inte för ens i början av 2020 går jag att anlita igen. Anlita gärna Pineberry. Det har för övrigt en grym SEO pod jag varmt kan rekommendera!

RING MIG NU