Karlagatan 7, Karlstad
0707274126
kontakt@elfy.se

REKLAMBYRÅ I KARLSTAD

TEL: 0707-274126 | EMAIL: kontakt@elfy.se

Elfy fullservicebyrå är en helt unik reklambyrå från Karlstad. Den stora skillnaden mellan de tjänster som jag erbjuder och andras tjänster, är mina priser. Jag är en frilansare som gör hela jobbet själv, och det jag inte kan utför tar jag hjälp av andra frilansare med. Det betyder också att jag har kanske inte resurserna att spela in nästa stora BMW reklam, men oftast räcker det med betydligt mindre resurser än så för att få ihop en reklamfilm.

De viktiga i all kommunikation idag är att du är tydlig, och att du har ett budskap som är lätt att förstå. Jag hjälper er med att hitta kärnan i er verksamhet, och bygga en story av det som vi sedan kokar ner till en reklamvideo. Produktionstiden när du anlitar mig är oftast bara någon vecka.

Jag är det perfekta valet för dig som vill ha en snygg, och billig reklamvideo anpassad för sociala medier och Youtube. Mina priser för ett klipp på ca 30 sekunder inklusive musik ligger på 4995 kr. Vill du ha mer avancerade reklamfilmer med röster, och egna produkter i videon så går det också att ordna.

Elfy Reklambyrå i Karlstad

Fullservicebyrå som fixar allt

Eftersom att min basverksamhet är hemsidor, och seo så är även detta något som jag kan hjälpa er med. Sökmotoroptimering behövs även på videos, och kan hjälpa er att klättra med en reklamfilm i Googles sökresultat. Med min webbyrå i grunden som hjälper dig med allt ifrån reklamfilm till sökmotoroptimering, så kommer ni att synas!

Reklambyrån Elfy’s tidigare produktioner

Jag har gjort många reklamfilmer, och kampanjer åt företag och privatpersoner. Vill du se lite utav mina tidigare reklamkampanjer som jag har gjort, så kan detta skickas till dig vid förfrågan!

RING MIG NU