Karlagatan 7, Karlstad
0707274126
kontakt@elfy.se

Om mig

TEL: 0707-274126 | EMAIL: kontakt@elfy.se

Martin Elf Jag heter Martin Elf och är en frilansande webbutvecklare, jag skapar hemsidor helt enkelt. Att vara frilansare och hålla på med webbdesign har sina fördelar, men också några nackdelar.  För dig som beställare av en hemsida har det många fördelar, där priset är den största fördelen. Jag är mycket billigare än en vanlig webbdesigner, framförallt i jämförelse med webbutveckling av en e-handel t.ex.

Dessutom får du en mer personlig service av mig, och jag håller inte på att gnida mig med att skicka faktura för minsta lilla, vilket vanliga webbdesigners från en webbyrå skulle göra. Jag uppdaterar mindre svåra saker gratis, och behövs det större förändringar så hittar vi på något.

Över 300 hemsidor skapade

Jag har under mina år som webbutvecklare skapat ca 300 hemsidor, och detta på ca 15 års tid. Det har varit webbshoppar, bloggar och affiliates sajter åt mig själv. Som webbutvecklare är jag snabb, får saker att röra på sig.

Driva trafik till hemsidan

För dig som inte heller nöjer dig med att bara få upp en hemsida, utan också vill ha massa besökare till din så här du hittat helt rätt kille. Jag har specialiserat mig på webbutveckling med SEO, alltså hemsidor som är sökmotoroptimerade. Detta är något som de flesta andra webbyråer tar bra betalt för, och det är utöver de vanliga priset.

När du anlitar mig så ordnar jag en sökmotoroptimerad hemsida direkt, utan tjafsa om att jag ska ha något extra för det. Det borde vara standard att man ger ifrån sig en hemsida gjord för att få besökare, men tyvärr har detta blivit en helt egen dyr tjänst i sig.

Jag bor i Karlstad, men jag jobbar med företag från hela landet. Oftast räcker det med att jag tar ett par samtal med er, så jag får veta vilken typ av webbdesign ni önskar på er hemsidan. Resten fixar jag sedan, och ni får utkast tills dess att ni är nöjda med er webbplats.

Nöjd kund garanti

Jag har som ingen annan webbutvecklare en 100% nöjd kund garanti, som innebär att ni betalar inte en krona om ni inte är nöjda. Skulle jag mot all förmodan inte lyckas tillfredsställa er, så betalar ni inget för hemsidan heller.

RING MIG NU